Informatii livrare & returnare

LIVRAREA COMENZILOR


 

Comenzile se liveaza prin servicii de curierat. Conditiile si costurile de livrare sunt cele de pe site-urile firmelor de curierat.

 

Garantia produselor
Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin direct de la producator. Număr telefon pentru garanții - 0741132232. Program Luni-Vineri între 9:00-18:00.


 

RETURURI DE PRODUSE

 

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

 

- Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de noi.

 

- Colete ce prezinta deteriorari

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

 

- Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre noi.

 

- Orice produs cumparat prin magazinul online poate fi returnat in termen de 10 zile conform O.G. 130/2000. Costurile de returnare intra in sarcina clientului. Denuntarea de contract se face exclusiv in scris, returul se va face doar dupa primirea confirmariii scrise a acceptului returului. Conditia minima de returnare este ca produsul returnat si ambalajul acestuia sa fie in stare pefecta.