0 produse - 0.00Lei
Cosul este gol

Despre Noi

Inca de la infiintare Scule Atelier S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse de calitate, scule mecanice si electrice care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. 

 

Pentru usurarea muncii de zi cu zi, va punem la dispozitie scule de mana, scule electrice, unelte si accesorii pentru gradinarit, produse de protectia muncii, produse de calitate superioara cu cel mai bun raport calitate/pret, promotii, oferte speciale, cadouri, discount-uri suplimentare si programe de fidelizare. 

 

De asemenea ne-am propus sa stabilim noi standarde de calitate si eficienta în ceea ce priveste serviciile si produsele pe care le propunem clientilor. Din acest motiv alegem sa oferim solutii avantajoase, prin intermediul unei game vaste de produse recunoscute la nivel international.

 

Calitatea serviciilor si standardele etice, atat in relatia cu clientii dar si cu partenerii business, sunt doua valori dupa care ne ghidam in activitatea noastra. 
 
Va multumim pentru interesul acordat si speram sa putem acoperi orice solicitare cu privire la produsele de care aveti nevoie pentru activitatile afacerii dumneavoastra precum si a activitatilor dumneavoastra de zi cu zi.